نکته


در مورد گیاهانی مثل هویج و لبو که در حقیقت ریشه گیاه مصرف خوراکی دارد! بعلت تماس با خاک و کود . شستن تنها کافی نیست! برای پخت و پز حتما پوستگیری کنید!

در بهین خشکبار نیز هویج و لبو بعد از شستشوی و پوستگیری کامل خشک و سپس آسیاب می شوند.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

محمد حسین سلطان موزیک خدمات سئو گفت و چای رشت نوشته ها ثبت بلاگ وب‌گونه گل فروشی آنلاین هیرساگل وبلاگ رسمی محمد امین کارگزار