نکته


در مورد گیاهانی مثل هویج و لبو که در حقیقت ریشه گیاه مصرف خوراکی دارد! بعلت تماس با خاک و کود . شستن تنها کافی نیست! برای پخت و پز حتما پوستگیری کنید!

در بهین خشکبار نیز هویج و لبو بعد از شستشوی و پوستگیری کامل خشک و سپس آسیاب می شوند.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

egtemaii74 Heather schooltaxi-tehran در پاکدشت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان گلپایگان ارایش صورت Alicia مطالب عمومی ایمنی -آتش نشانی -فایر 125