افزایش آهن خون با خوردن لبو در بارداری

کم خونی می‌تواند یک مسئله جدی در دوران بارداری به حساب بیاید. این موضوع اهمیت زیادی دراد که گردش خون مادر باردار در طول 9 ماه بارداری درست اتفاق بیفتد تا رشد جنین دچار مشکل نشود. خوردن لبو یا چغندرقند و یا دمنوش پودر لبو می‌تواند باعث افزایش هموگلوبین خون شود و به طور موثری از کم خونی جلوگیری کند.

تقویت استخوانها با خوردن لبو

پوکی استخوان یک وضعیت بسیار دردناک و در عین خطرناک است و بارداری متاسفانه کلسیم زیادی از بدن را مصرف می‌کند. چغندرقند حاوی مقدار زیادی کلسیم و سیلیس است که به جلوگیری از تجزیه استخوانها و پوک شدنشان کمک کرده بنابراین منجر به قوی‌تر شدن استخوانها می‌شود. علاوه بر این تورم دردناک مفاصل که در اثر اضافه وزن دوران بارداری بروز می‌کند، میتوان با خواص ضدالتهابی چغندرقند تا حدود زیادی کاهش داد.

لبو در بارداری

رشد مناسب جنین با مصرف لبو

 اسید فولیک یکی از مهمترین مواد مغذی است که جنین باید در رحم مادر آن را دریافت کند. چغندرقند یا لبو منبع عالی اسید فولیک است که باعث می‌شود این ماده مغذی به مادر باردار برسد. اسید فولیک در رشد بافت‌ها و در توسعه ستون فقرات کمک می‌کند. سه ماهه اول بارداری در تشکیل ستون فقرات بسیار مهم است بنابراین مطمئن شوید که در این دوره به اندازه کافی لبو مصرف می‌کنید. مصرف کافی آب لبو می‌تواند خطر نقایص تولد را کاهش دهد. علاوه بر این، حضور ویتامین A و C در این خوراکی هم به رشد جنین سالم کمک می‌کند.

فواید لبو در هضم و متابولیسم دوران بارداری

تقریبا تمان ن باردار دچار مشکلات هضم هستند و از یبوست و اسیدی شدن گوارششان شکایت دارند. چغندر غنی از فیبر است و در نتیجه برای کاهش اختلالات گوارشی بسیار مناسب است. چغندرقند در عملکرد مناسب کبد و سم زدای از خون و کبد و پیشگیری از رسوب اسیدهای چرب در کبد کمک می‌کند. علاوه بر این، محتوای پتاسیم موجود در چغندرقند، الکترولیتها را متعادل می‌کند و منجر به حرکت سالم روده و حفظ وزن مناسب می‌شود.




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیت کوین خط رند Fernando راه اندازي کسب و کار اينترنتي‎‎‎ چالش های زیست محیطی بازرگانی ستاره توسعه صنعت سروش دنیای واژه ها بدافزار شناسي طراحی سایت نونگار پردازش